Sky Hard Drive not shown in source drive drop down

Any other questions about the software?

Sky Hard Drive not shown in source drive drop down

Postby sajidmahay » Tue Jan 22, 2013 10:56 am

Hi All

First posting so please accept apology for any errors in information.

I am trying to copy the content of my SKY DRX890 SKY+HD DIGIBOX 500GB on to the PC using copy + (latest version) , due to issues with unable to retrieve recordings sky advised to rest by wiping all contents. I successfully managed to do this previously with a thomson box. However this time the drive is not showing up ion the source drive drop down on copy+ yet is showing in disk management. Having read previous forums I understand that my box is most likely running Darwin software?

Please can you advise how to resolve this.

Many thanks for your time.
sajidmahay
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 22, 2013 10:43 am

Re: Sky Hard Drive not shown in source drive drop down

Postby pcbbc » Tue Jan 22, 2013 1:39 pm

Copy+ is not going to help you with a Darwin box.
Try using ExPVR instead.
User avatar
pcbbc
Site Admin
 
Posts: 1802
Joined: Wed Aug 22, 2007 2:08 am
Location: London, UK

Re: Sky Hard Drive not shown in source drive drop down

Postby sajidmahay » Tue Jan 22, 2013 4:03 pm

Thank you
sajidmahay
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 22, 2013 10:43 am


Return to Copy+ General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron