Formatting a Darwin HDD

Tips on changing them - what's the easiest way, how to make your fans quiet, etc?

Formatting a Darwin HDD

Postby skyboy » Fri Jan 14, 2011 10:47 pm

If you have a HDD that has been in a Darwin box, is it possible to format it (or something else) so that it could be used in a pre Darwin box, yes i understand that everything will be destroyed by the formatting.
skyboy
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 14, 2011 4:02 pm

Re: Formatting a Darwin HDD

Postby skyboy » Tue Jan 18, 2011 12:05 am

Anyone? Can i reuse a Darwin HDD in a pre Darwin Sky box???
skyboy
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Fri Jan 14, 2011 4:02 pm

Re: Formatting a Darwin HDD

Postby smpoulton » Sat Feb 04, 2012 10:58 pm

Plug it into your PC:
1. Command Prompt
2. "diskpart"
3. "list disk" and identify which # is assigned to the sky disc
4. Using # identified in part 3 type "select disk #" where # is the # identified
5. "clean"
6. "exit"

The drive is now wiped and usable in anything.
smpoulton
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Wed Mar 16, 2011 2:08 pm


Return to General HDD replacement discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron