Pre Darwin Thomson box just use Copy+?

Any other questions about the software?

Pre Darwin Thomson box just use Copy+?

Postby Griff500master » Sun Feb 27, 2011 8:05 pm

Hi.

As my Thomson box has NOT been upgraded to Darwin, is it OK just to proceed with Copy+ when installing new 1TB drive?

I assume that the XTVFS driver version mentioned on Copy+ website is not required for my upgrade using windows 7?

Did email Copy+ team but no answer as yet to whether XTVFS driver version is required with Windows 7.
Griff500master
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 20, 2011 9:31 am

Re: Pre Darwin Thomson box just use Copy+?

Postby pcbbc » Mon Mar 07, 2011 12:54 pm

Griff500master wrote:As my Thomson box has NOT been upgraded to Darwin, is it OK just to proceed with Copy+ when installing new 1TB drive?
Yes.

I assume that the XTVFS driver version mentioned on Copy+ website is not required for my upgrade using windows 7?
XTVFS drivers are purely optional, whatever OS you are using.
All they do is protect the drive from being written to immediately it is connected but before Copy+ accesses it. Once Copy+ starts accessing the drive it will automatically make the drive read only if the drivers haven't.
User avatar
pcbbc
Site Admin
 
Posts: 1800
Joined: Wed Aug 22, 2007 2:08 am
Location: London, UK

Re: Pre Darwin Thomson box just use Copy+?

Postby Griff500master » Mon Mar 07, 2011 11:24 pm

Thanks for that pcbbc.
Griff500master
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 20, 2011 9:31 am


Return to Copy+ General Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron